Fotoliu Mini Macaron

365,00 lei

Perechea ideală a canapelei Macaron. Are două modularități: fotoliu sau taburet.

Category:

Description

Ai momente când adori să fii chic şi momente în care adormi sub rapoarte şi documente? Ai zile în care te relaxezi cu un ceai fierbinte alături de colecţia de filme alb-negru şi ai nopţi albastre fierbinţi? Cu un Mini Macaron poţi redescoperi cele mai frumoase arome ale vieţii, de câte ori vrei! Fotoliul Mini Macaron se face un taburet rotund în câteva clipe şi îl poţi asorta cu canapeaua de două locuri Macaron. Miezul dulce de spumă face fotoliul uşor de mutat prin casă şi foarte uşor de ridicat pentru curăţenie sau reamenajări rapide, când starea de spirit îți cere o schimbare.

2 ani garanţie
Multiple opțiuni prin care iți poți exprima simplu și rapid starea de spirit: 2 variante de expunere, 2 variante de confort și 2 variante de consistenţă a stofei.

Dimensiune fotoliu deschis: 80×30 centimetri
Fotoliul Mini Macaron este disponibil în două variante de confort și în două variante de stofă.

1. Mini Macaron Standard : densitatea buretelui standard este de 21 kg/m3, cu duritate ridicată de 160.
Densitatea asigură rezistență in timp, duritatea ofera ergonomie pentru o pozitie corectă a spatelui și suport al canapelei și corpului
Compoziție stofă: Microfibră: 18% bumbac, 82% polyester

2. Mini Macaron Confort + : burete standard + burete HR 7 cm (High Ressilience).
Densitatea buretului HR este de 35 kg/m3, cu duritate de 120.
Buretele standard asigură suportul canapelei, spuma HR de 7 cm de deasupra asigură durabilitate superioară a buretelui și confort mai moale pentru corp.
Compoziție stofă: Microfibră: 18% bumbac, 82% polyester
Greutate: 4 kilograme