Tableta Apple iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular 16GB Silver

În privinta iPad-ului, am avut întotdeauna un scop paradoxal: să creăm un dispozitiv extrem de puternic, si totusi atât de subtire si de usor încât aproape să uiti că-l tii în mână. Un dispozitiv care te ajută să faci lucruri uimitoare, fără să te incomodeze vreodată. iPad Air 2 este exact asa. Și mai mult decât atât.

Category:

Description

În privinta iPad-ului, am avut întotdeauna un scop paradoxal: să creăm un dispozitiv extrem de puternic, si totusi atât de subtire si de usor încât aproape să uiti că-l tii în mână. Un dispozitiv care te ajută să faci lucruri uimitoare, fără să te incomodeze vreodată. iPad Air 2 este exact asa. Și mai mult decât atât.

Un ecran nu doar mai subtire. Un ecran mai bun.

Pentru a crea forma extrem de subtire a dispozitivului iPad Air 2, am reproiectat ecranul Retina fuzionând cele trei straturi ale modelului anterior, într-unul singur. Acest lucru a făcut ecranul nu doar mai subtire, ci si mai bun, oferind culori mai vii si un contrast mai intens. Apoi am adăugat o peliculă anti-reflectorizantă, creând pentru iPad Air 2 ecranul de tabletă cel mai putin reflectorizant din lume.

Putere imensă. Dimensiune minimă.

iPad Air 2 nu e doar mai subtire, ci e si mult mai puternic. Am proiectat un nou cip, numit A8X, care livrează o performantă grafică si CPU semnificativ mai bune decât predecesorul său. De fapt, cu arhitectura sa de clasă desktop pe 64 de biti, iPad Air 2 este la fel de puternic ca multe computere personale. Este si foarte eficient, cu o autonomie a bateriei de 10 ore, care îti permite să lucrezi, să te distrezi, să navighezi si să faci cumpărături toată ziua.

Sigurantă bazată pe un design unic: amprenta ta

iPad Air 2 include tehnologia noastră inovatoare Touch ID. Îti oferă un nivel de securitate fără precedent, fiindcă utilizează parola perfectă: amprenta ta. Astfel, poti debloca instantaneu dispozitivul iPad Air 2 cu o singură atingere. Dar Touch ID face mai mult. Poti face si cumpărături securizate în iTunes, iBooks si App Store.

Două camere uimitoare. Genial deghizate într-un iPad.

Noua cameră iSight este cea mai bună cameră iPad de până acum, cu elemente optice avansate, un senzor îmbunătătit si un procesor de semnal imagine puternic, proiectat de Apple. Include caracteristici noi cum ar fi panoramele, videoclipurile în timp accelerat, modurile ralanti, rafală si temporizator. Camera frontală FaceTime HD a fost si ea reproiectată, cu un senzor îmbunătătit si pixeli mai mari pentru o performantă chiar mai bună în conditii de luminozitate scăzută. Rezultatul? Toate fotografiile si videoclipurile tale (inclusiv apelurile video si selfie-urile) arată incredibil.

Wireless mai rapid. Te astepti să nu astepti.

Functionalitatea Wi‑Fi de pe iPad Air 2 este rapidă – de peste două ori mai rapidă decât generatia anterioară – asa că descărcarea filmelor si difuzarea videoclipurilor durează mai putin. Iar modelul Wi‑Fi + Cellular este echipat cu o tehnologie wireless mai rapidă si mai complexă.

Aplicatii create pentru iPad. Și pentru tot ce vrei să faci cu el.

iPad Air 2 include aplicatii puternice pentru activitătile de fiecare zi precum navigarea pe web, verificarea e‑mailului, editarea de filme si fotografii, scrierea de rapoarte si lectura. Iar în App Store există sute de mii de aplicatii, fiecare concepută special pentru ecranul Retina mare (în locul aplicatiilor de telefon mărite artificial). Asa că, fie că e vorba de fotografie, jocuri, călătorii sau administrarea finantelor, vei găsi o aplicatie care să te ajute să le faci mai bine.

iOS 8 si iPad Air 2. Un duo puternic.

iOS 8 este cel mai avansat sistem de operare mobil, cu caracteristici care fac ca iPad Air 2 să fie si mai greu de lăsat din mână. Continuitatea îti permite să începi un proiect pe un dispozitiv si să-l termini pe altul. Caracteristica Share cu familia permite ca până la sase membri ai familiei tale să partajeze filme, cărti, muzică si aplicatii. Cu iCloud Drive, poti să stochezi în sigurantă orice fel de document si să-l accesezi de pe orice dispozitiv. De fapt, toate caracteristicile din iOS 8 sunt proiectate să functioneze perfect cu iPad Air 2, profitând la maximum de cipul său puternic A8X, de conectivitatea wireless ultrarapidă si de strălucitorul ecran Retina.

Până si copertile ies mai mult în evidentă.

Protejează fiecare pixel din iPad Air 2 cu Smart Cover sau cu Smart Case. Disponibilă în sapte culori intense si noi, Smart Cover este fabricată din poliuretan rezistent. Husa Smart Case, din piele tratată cu anilină, protejează atât fata, cât si spatele iPad-ului.

Intimitatea conteza.

Apple nu construieste profiluri pe baza continutului e-mailurilor sau a obiceiurilor de navigare pe web pentru a le vinde agentiilor de publicitate. Nu “monetizam” informatiile pe care le stochezi pe iPad sau pe iCloud si nu citim e-mailurile sau mesajele tale pentru a dirija informatii comerciale catre tine. Software-ul si serviciile noastre sunt pur si simplu concepute pentru a imbunatati functionalitatile dispozitivelor noastre.

Poti scrie, tipari si viziona. Fara niciun fir.

iPad Air 2 are o tastatura virtuala excelenta, dar, daca doresti sa folosesti o tastatura fizica, exista multe optiuni disponibile, inclusiv tastatura wireless Apple si terte tastaturi echipate cu tehnologie Bluetooth. De asemenea, poti sa tiparesti de pe iPad Air 2 utilizand AirPrint, o tehnologie compatibila cu majoritatea imprimantelor wireless. In fine, cu AirPlay si Apple TV poti difuza wireless orice continut de pe iPad Air 2 pe televizorul tau HD.