Tableta Apple iPad Mini 16GB 4G Space Grey

Category:

Description

Ecran strălucit, cip A5 puternic, cameră HD FaceTime, cameră iSight cu înregistrare video HD de 1080p, wireless ultrarapid si peste 275 000 de aplicatii gata de descărcat din App Store. iPad mini arată si se comportă ca un iPad, doar că este putin mai mic.

Ecran cu retroiluminare LED perfect de mare.

Un lucru e clar când vine vorba de iPad mini: ecranul de 7,9 inchi se ridică la nivelul experientei oferite de iPad. Vezi pagini web în Safari. Afli unde esti si ce este în jurul tău, folosind Hărti.1 Răsfoiesti fotografii si urmăresti videoclipuri cu detalii incredibil de vii. Și zâmbesti familiei în timpul unui apel FaceTime.2 Ecranul iPad mini foloseste aceeasi tehnologie de retroiluminare LED ca si iPad astfel încât fiecare centimetru pătrat să vibreze de energie. Și e perfect de mare pentru a functiona cu sute de aplicatii concepute pentru iPad.

Design subţire şi uşor.

iPad mini are tot ceea ce face ca un iPad să fie iPad, doar că e putin mai mic. Cu doar 7,2 milimetri, este cât un creion de gros si incredibil de usor.3 Poti să îl tii în mână cu usurintă. Și să îl pui fără probleme în cea mai mică geantă a ta, ca să-l ai mereu la îndemână.

Aplicaţii încorporate.
Direct din cutie, iPad mini e gata de lucruri mărete. Planifică-ti următoarea aventură. Apoi înregistrează- o în HD de 1080p. Urmăreste un webcast sau un film. Citeste un bestseller sau o revistă. Verifică-ţi e-mailul. Trimite mesaje. Sau păstrează legătura mai personal cu FaceTime. Vei fi uimit cât de multe sunt încorporate.

Peste 275 000 de aplicaţii de la App Store.
App Store are peste 275 000 de aplicatii pentru iPad. Iar acestea functionează pe iPad mini, chiar de la început. Dar cantitatea este doar o parte a povestii. Acestea sunt aplicatii grozave, captivante, concepute special pentru iPad. Și schimbă felul în care faci totul. Poti să creezi o foaie de calcul pentru serviciu, un trailer ca la Hollywood, să planifici o lectie, o excursie sau o cină în oras — toate cu un singur dispozitiv pe care-l tii într-o singură mână.

Cip A5 puternic.

iPad este renumit pentru viteză si cursivitate, iar iPad mini nu dezamăgeste nici el. Are un cip A5 puternic si eficient energetic, pentru ca tot ceea ce faci să se simtă fluid si natural. De la lucrurile simple, cum ar fi comutarea între aplicatii si glisarea de la o pagină la alta, la lucrurile complexe precum editarea de fotografii, vizionarea de filme si rularea jocurilor.

Durată de 10 ore a bateriei.

iPad mini nu ar fi un iPad fără durata incredibilă a bateriei. Chiar si cu atât de multă performantă într-un spatiu atât de mic, tot are o autonomie de până la 10 ore cu o singură încărcare.5 Pentru ca tu să poti citi, viziona, scrie si crea orice doresti, cât timp doresti.

Zâmbeste-le cu apelarea video FaceTime.

Cu FaceTime încorporat în iPad mini, poti să efectuezi un apel video prin Wi-Fi sau o retea celulară.2 Camera frontală HD FaceTime arată tuturor o imagine grozavă cu tine, iar camera iSight din partea posterioară îti permite să le arăti celorlalti ceea ce vezi. Asa că si atunci când esti plecat, prietenii si familia stiu întotdeauna ce faci. Poti să auzi fiecare hohot de râs si să vezi fiecare zâmbet. Iar cu ecranul de 7,9 inchi, ai spatiu suficient să vezi tot ce se întâmplă. Poţi să foloseşti camera frontală şi pentru autoportrete sau pentru a înregistra un videoclip HD de 720p.

Înregistrează videoclipuri full HD 1080p.

Un spectacol improvizat la metrou, golul câstigător de la meciul de fotbal al fiului tău, o priveliste uimitoare la 360 de grade din vârful muntelui — camera iSight îti permite să capturezi toate aceste momente neprevăzute, frumoase si spectaculoase. În HD 1080p, nu mai puţin. Ecranul spatios al iPad-ului mini îti oferă o imagine grozavă a tot ceea ce filmezi. Datorită stabilizării video automate, poţi să uiţi de mâini nesigure şi imagini care se mişcă. Asa că videoclipurile tale sunt gata de partajare instantanee.

Fă fotografii de 5 megapixeli.

Camera iSight de 5 megapixeli are un senzor de iluminare posterior pentru fotografii grozave. Fie că eşti la soare sau la lumina lumânărilor. Când faci fotografii, ecranul iPad-ului mini se transformă într-un vizor mare si ai la dispozitie suficient spatiu pentru a crea fotografia perfectă. Funcţiile de focalizare automată, focalizare la atingere sau expunere la atingere transformă instantaneu fiecare fotografie într-o reuşită. Iar cu detectarea facială încorporată care echilibrează automat focalizarea şi expunerea pentru până la 10 feţe, ai mai mult spaţiu pentru cât mai multe zâmbete. Aşa că toată lumea să privească la iPad mini şi… “Zâmbiti, vă rog!”.

Tehnologie Wi-Fi avansată. Încorporată.

iPad mini are Wi-Fi avansat, de până la două ori mai rapid decât orice iPad din generatiile anterioare. Cu Wi-Fi dual-band (2,4 GHz si 5 GHz) 802.11n si suport pentru legăturile de canal, vitezele de descărcare pot ajunge până la 150 Mbps.6 Traducere: multe dintre lucrurile pe care le faci zilnic vor începe să fie mult mai rapide.

Conectivitate mobilă de ultimă generatie.

Dacă vrei să te conectezi la internet chiar si când nu ai acces la Wi-Fi, alege modelul iPad mini cu Wi-Fi + Cellular. Este compatibil cu retele mobile ultrarapide din întreaga lume, inclusiv cu retelele avansate precum HSPA, HSPA+ si DC-HSDPA. Asa că poti să descarci continut, să faci streaming de videoclipuri si să navighezi pe internet la viteze uimitoare — fără contract sau un angajament pe durată lungă.

iOS
Cel mai avansat sistem de operare mobil din lume.

iOS este inima fiecărui iPad, iPhone şi iPod touch. Include toate aplicaţiile încorporate pe care le utilizezi în fiecare zi şi toată tehnologia intuitivă care face iPad mini să fie atât de avansat. Cu fiecare actualizare iOS gratuită, dispozitivele tale devin şi mai capabile. Ultima versiune, iOS 6, este deja instalată pe iPad mini. Aşa că, direct din cutie, vei primi peste 200 de funcţionalităţi noi pentru a face şi mai bine lucrurile pe care le faci zilnic.